Is mijn me-time in gevaar?

Vele vragen spoken misschien wel door je hoofd. Hoe kan ik ontspannen in Corona tijd? Hoe zal mijn behandeling uitgevoerd worden? Wordt er wel voldoende aandacht besteed aan hygiene? Worden de corona maatregelen goed opgevolgd? Terecht mogen wij ons dat afvragen.


Probeer eens stil te staan wat de aanleiding in de eerste plaats heeft gegeven om een me-time in te plannen. Ik weet dat er tal van redenen zijn. Om mee te beginnen de gezondheid of op zoek naar verandering. Bij 1 op de 5 mensen komt stress voor. Bezorgdheid, werk gerelateerde stress en familie/relatie problemen zijn de voornaamste redenen waarom wij de realiteit voor even willen ontvluchten.Nu nog meer zijn wij op zoek naar rust. Niet van vermoeidheid, maar van wat er komen gaat. Hoe zal het leven over een maand zijn? Wat er was zal niet meer hetzelfde zijn. Er wordt gesproken over het "nieuwe normaal" en de "anderhalve meter samenleving". Maar ook daar moeten wij ons in berusten en doorheen prikken. De draad weer oppakken om ons leven weer in balans te brengen. Met ontspanning komt balans. We kunnen meer aan, we zijn wat geduldiger en veel gelukkiger. Wat van binnen goed zit wordt aan de buitenkant te zien.


Om antwoord te geven op de vraag. Nee, onze me-time is niet in gevaar. Op dit moment heerst er voor iedere sector een zekere onzekerheid. Maar voor de schoonheid en wellness industrie zijn er zat mogelijkheden met de nodige aanpassingen toch nog een ontspanningsmoment te creëren. Achter de schermen wordt ontzettend hard gewerkt aan het "veilig ontspannen".


Mocht je toch twijfels hebben over het reserveren van je behandeling en het verloop van je behandeling, neem gerust contact met ons op.6 views0 comments

Terug naar, All Posts 

Blijf op de hoogte van alle blogs + tips, ideeen en nog veel meer...