Ons verhaal

In 2016 opende Elada Spa haar deuren onder de naam Elada Schoonheidssalon. In april 2019 is de naam veranderd van

Elada Schoonheidssalon in Elada Spa.
De spa bestaat uit 1 behandelkamer, een nagelsalon en een ruimte voor haarbehandelingen. Vanaf het moment dat u Elada Spa binnen stapt, betreedt u een stressvrije zone met verfrissende aroma's. Het rustgevende muziek kalmeert je geest en stelt je in staat om je reis van het stimuleren van energie te beginnen en je weer in balans te brengen. Onze beautyexperts hebben behandelingen samengesteld met uw tevredenheid in gedachten en behandelingen die op uw persoonlijke wensen en behoeften zijn afgestemd. Wij geven geen erotische massage!

 

Onze missie

 

Onze missie in Elada Spa is vrij simpel. Voel je geweldig en zie er goed uit. Iedereen is welkom in Elada Spa, van jong tot oud, mannen en vrouwen.

Elada is geen naam, maar staat voor "decoratie", het mooi maken en mooi voelen. Door bijvoorbeeld maar even te kijken naar je pasgelakte nagels of een gereinigde huid, voel je je niet alleen comfortabel, maar ook zelfverzekerd. Wij geloven dat als je gelukkig bent met jezelf, je anderen gelukkig maakt. Dus ontspanning + schoonheid = gezondheid. Met de drukke bezigheden van het leven vergeten voornamelijk wij vrouwen onze me-time zo nu en dan. Op het moment dat u de spa binnenstapt, streven wij ernaar uw me-time optimaal te benutten door u de zorgen van de dag voor een moment te doen vergeten. Met bepaalde behandelingen kunt u zelfs in slaap vallen. Aan het eind van uw behandeling voelt u zich niet alleen goed maar ook ontspannen, vernieuwd en vooral mooi. Onze missie is voltooid als u weer in balans bent, vol energie en u zich een gelukkiger persoon bent.

Tegenwoordig zijn spa-bezoeken geen luxe meer, maar dragen bij aan een gezonde leefstijl. Wij bieden behandelingen tegen betaalbare prijzen.  Er is een verscheidenheid aan verschillende massages, huidverzorging, lichaamsbehandelingen, haarbehandelingen, nagelbehandelingen en workshops. Ook spa pakketten bieden we aan als een 1-daagse vakantie dicht bij huis.

Met het oog op de toekomst, terwijl we blijven groeien, is ons doel om ook internationaal bekend te staan in de schoonheids- en welnesssindustrie.